MarketsandMarkets: Ole aofa'i ole maketi o suiga ole uta ole lalolagi e tusa ole US$2.32 piliona

MarketsandMarkets: Ole aofa'i ole maketi o suiga ole uta ole lalolagi e tusa ole US$2.32 piliona

Taimi Fa'asalalau: Iuni-05-2021

MarketsandMarkets, o le lalolagi lona lua-tele-tele maketi suʻesuʻega faʻalapotopotoga, talu ai nei na tuʻuina atu se lipoti e faʻapea o le maketi o suiga o uta i le lalolagi i le 2021 e faʻamoemoe e oʻo atu i le 2.32 piliona tala Amerika.

1520163939-5146-ata

Faʻatasi ai ma le faʻaleleia o le maketi o aseta eletise tuai ma faʻateleina tupe teufaafaigaluega i le tufatufaina atu o le eletise, ua faʻatatauina e oʻo atu i le 2023, o le maketi o suiga o uta o le lalolagi o le a siitia i le 3.12 piliona US tala, faʻatasi ai ma le aofaʻi o le tuputupu aʻe faaletausaga o le 6.16% i le vaitaimi.

E le gata i lea, o le tuputupu aʻe o le malosi faʻafouina o le a faʻateleina ai le manaʻoga mo ki faʻapipiʻi uta.Ona o faiga fa'avae tetele a le malo e fa'alauiloa ai le fa'afouina o malosiaga fa'afouina ma le toe fa'aleleia o atina'e eletise tuai, o maketi o lo'o tula'i mai i le itulagi o Asia ma le Pasefika e maua ai se avanoa lelei mo le maketi o suiga o uta.

E tusa ai ma le ituaiga o uta, e vaevaeina le maketi o le uta i ni ituaiga autu se fa: faʻafefetega kesi, vacuum, faʻafefe o le ea ma le suauʻu suauʻu.O loʻo faʻatatauina o le faʻaogaina o le mamafa o le kesi o le a taʻitaʻia ai le maketi o le lalolagi i le 2018. Ona o uiga o le faʻapipiʻiina faigofie, umi le taamilosaga o le olaga, ma le umi o le ola eletise, e tatau ona tupu aʻe suiga o uta faʻafefeteina i le saoasaoa i le taimi o faʻataʻitaʻiga.I totonu o le itulagi o Asia ma le Pasefika, o le manaʻoga autu mo suʻega o uta e faʻaogaina le kesi e sau mai kamupani eletise.

E tusa ai ma le faʻapipiʻiina, o le vaega i fafo o loʻo nofoia le tele o maketi maketi i le 2017. O suiga i fafo e mafai foi ona faʻapipiʻi faʻasalalauga faʻasalalau fafo e oʻo atu i le 36 kV.O nei ki e mafai ona fetuutuunai faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi faʻapipiʻi, ma o nei mea e faʻamoemoe e faʻauluina le vaega i fafo o le uta motusia ki maketi e ala i le faʻapipiʻiina.

Mai se va'aiga fa'aitulagi, ua fa'atatauina e o'o atu i le 2023, o le maketi a Asia ma le Pasefika o le a ta'ita'ia le maketi o suiga o uta motumotu o le lalolagi.O le tele o le maketi i lenei itulagi e mafai ona faʻatatau i le faʻateleina o le taulaʻi i le gaosiga o le eletise.Atunu'u e pei o Saina, Iapani ma Initia o maketi taua mo le fa'apipi'iina o uta motumotu i le itulagi o Asia ma le Pasefika.O loʻo faʻamoemoeina o le toe faʻafouina o atinaʻe eletise tuai i totonu o le itulagi o le a faʻateleina ai le manaʻoga o maketi i le itulagi atoa o Asia ma le Pasefika.

E tatau ona maitauina o le faʻaitiitia o tupe teufaafaigaluega a kamupani suauʻu ma kesi o loʻo i ai se aʻafiaga leaga i luga o le manaʻoga mo meafaigaluega eletise eletise o loʻo faʻaaogaina i le tufatufaina atu o fesoʻotaʻiga, ona o suiga o uta e masani ona faʻaaogaina i le suauu ma le kesi alamanuia, substations ma transformers mo le mana mamao. tufatufaga.Ona o le faʻaitiitia o tupe faʻafaigaluega, e leʻi faʻalauiloaina ni poloketi fou i le suauʻu ma le kesi.O le mea lea, o le fa'aleaogaina o suau'u ma kesi fou o le a leai ni fale suau'u ma kesi fou, e mafua ai le pa'u o le mana'oga mo oloa eletise e pei o le uta.O le mea lea, o le a taʻitaʻia ai le faʻaitiitia o le manaʻoga maketi mo suiga o uta mai le suauʻu ma le kesi faʻanatura faʻaaogaina.

Mai le vaaiga o atinaʻe, General Electric o le Iunaite Setete, Siemens o Siamani, Schneider o Farani, Eaton o Aialani ma ABB o Suiselani o le a avea ma faʻatau oloa tetele i maketi e lima sili ona tele i le lalolagi.

E uiga i suiga o uta, E mafai ona e filifiliCNAISOEletise, Matou te faʻapitoa ma taʻutaʻua i lenei maketi.Afai ei ai ni ou manaʻoga ma fesili pls lagona le saoloto e faʻafesoʻotaʻi aʻu, Matou te avatu ia te oe tali faʻapitoa ma taimi talafeagai.

 

 

 

Auina atu lau Su'esu'ega Nei