O le tele o atunuu e leʻi leva ona feagai ma faʻafitauli o le tamaoaiga

O le tele o atunuu e leʻi leva ona feagai ma faʻafitauli o le tamaoaiga

Taimi Fa'asalalau: Nov-20-2021

Ona o le si'itia o tau o le malosi ma le sapalai o laina fagu, o lo'o fa'aauau pea ona si'itia le fa'ailoga tau o tagata fa'atau (CPI) i le tele o atunu'u, ma o lo'o feagai a latou tamaoaiga ma fa'afitauli tau le tau.Ua lapata'ia e le International Monetary Fund le fa'atuputeleina o a'afiaga i le tau o le lalolagi ma le tele o le le mautonu e uiga i le tau o le tau.

O le US consumer price index na siitia i le 0.9 pasene ia Oketopa mai le masina talu ai ma le 6.2 pasene mai le tausaga na muamua atu, o le siʻitia sili lea i lea tausaga ma lea tausaga talu mai Novema 1990, faʻaosofia e le maualuga o tau o taumafa ma le malosi, e tusa ai ma le Matagaluega o Leipa.Na siitia le tau o le malosi i le 4.8% i lea masina ma lea masina, faatasi ai ma le tau o le penisini i luga ole 6.1%.

O le tau o le tamaoaiga i totonu o le sone o Euro na paʻu i le 13-tausaga le maualuga o le 4.1 pasene ia Oketopa, faʻaosofia e le maualuga o tau o le malosi ma faʻalavelave faʻapipiʻi sapalai, faʻamatalaga Eurostat faʻaalia.I luga o le atunuʻu ma lea atunuʻu, o loʻo tumau pea le maualuga o le tau i le 4.5 pasene i Malo Tele o Europa i Siamani, 5.5 pasene i Sepania, 3.2 pasene i Farani ma le 3.1 pasene i Italia ia Oketopa.

E ono fa'aauau pea le si'itia o le tau o le sone Euro i masina o lumana'i ona o fa'alavelave sapalai sapalai ua faigata ona toe fa'aleleia i se taimi pu'upu'u, e ono tu'uina atu e kamupani le fa'aosoina o tau mai fa'atauga fa'atauga i tagata fa'atau ma fa'aletonu le sapalai o le malosi i masina o le taumalulu, tagata auai i maketi. fai mai.

O le maualuga o tau o le malosi ma le sapalai o laina fagu o loʻo faʻaopoopoina foi i le tau o le tau i fafo atu o Europa ma le Iunaite Setete, lea e ono faʻaleagaina ai le toe faʻaleleia i le tele o atunuu.Fai mai Rhee Changyong, faatonu o le Matagaluega o Asia ma le Pasefika a le IMF, o le tamaoaiga o Asia e ono feagai ma lamatiaga mai le faʻaauau pea o faʻalavelave i le lalolagi sapalai filifili ma faʻavaivaia le auai i filifili tau taua o le lalolagi.

Yueqing Aiso o se fa'apolofesa fa'apolofesa fa'atau atu mea tau eletise.O oloa auina atu i fafo e aofia ai: Faʻasologa o Mea Faʻatonu Faʻatonu, masini eletise maualuga, mea eletise eletise maualalo ma transformers.E i ai a matou fale gaosi oloa 3, o oloa uma e gaosia e tusa ai ma le ISO9001 ma le CE.

Maua le fa'atuatuaga a le tagata o tausia fa'afetai i lo latou ta'uleleia fa'amaonia mo le fa'amaoni, fa'atinoga ma le ola umi.

Afai ei ai ni ou manaʻoga,fa'amolemole fa'afeso'ota'i a'u.

 

Auina atu lau Su'esu'ega Nei