Fa'amatalaga Manaia e uiga i le Tausaga Fou Saina

Fa'amatalaga Manaia e uiga i le Tausaga Fou Saina

Taimi Fa'asalalau: Ian-14-2021

春节 5

1, O le aso muamua o le masina muamua e leʻi taʻua o le Tausamiga o le tautotogo i aso anamua, ae na taʻua o le Tausaga Fou.

春节

 

2, I le talafaasolopito o Saina, o le upu "Spring Festival" e le o se tausamiga, ae o se faasinomaga faapitoa i le "Amataga o le tautotogo" o le 24 solar terms..

春节1

3, O le Tausamiga o le Tautotogo e masani lava ona faasino i le amataga o le masina o Saina, o lona uiga, o le aso muamua o le masina muamua.O le Tausamiga Tautotogo a tagata Saina i lona uiga lautele e faasino i le aso valu o le masina lona sefululua, po o le masina lona sefululua 23, 24, seia oo i le aso sefululima o le masina muamua..

春节2

4, E ui o le Tausamiga o le Tautotogo o se aganuʻu masani, ae o mea o loʻo i ai le faʻamanatuga e ese i aso uma.Mai le aso muamua e oo i le aso fitu, o le aso o le moa, o le aso o le maile, o le aso o le puaa, o le aso o mamoe, o le aso o le povi, o le aso o le solofanua ma le aso o le le tamaloa.

春节3

 

5, I le faaopoopo atu ia Saina, e tele isi atunuu i le lalolagi e faamanatuina le Tausaga Fou o se aso malolo aloaia.O i latou ia: Korea i Saute, Korea i Matu, Vietnam, Meleisia, Sigapoa, Initonesia, Mauritius, Myanmar, ma Brunei.

春节4

Auina atu lau Su'esu'ega Nei